PREGUNTES FREQÜENTS

 • Què és un Room Escape d’aventura?

  RadioActive combina el joc de Room Escape amb l’aventura. L’objectiu a assolir en un màxim de 60 minuts requerirà treball en equip per resoldre tots els enigmes i les pistes que trobareu i, a més, valentia i esforç per superar tots els obstacles que sorgeixin.

 • Quantes persones hi poden jugar alhora?

  El nostre Room Escape està pensat perquè hi participin equips d’entre 2 i 5 persones.

 • Quina és l’edat mínima per participar-hi?

  L’edat mínima per venir a jugar és de 14 anys (en cas que aneu acompanyats d’una persona major d’edat) i 18 si veniu sols/es. L’edat màxima? La joventut interior de cadascú pot ser infinita!

 • Què passa si no aconseguim l’objectiu a temps?

  Us quedareu tancats per sempre més a les nostres instal·lacions. Broma! Tranquils, que si amb el temps establert no aconseguiu l’objectiu, el Game Master us indicarà la sortida. Tot i no assolir la fita, de ben segur que l’experiència haurà estat única, ja que la diversió, l’emoció i l’adrenalina estan garantides!

 • La història està basada en fets reals?

  Així és! La història és certa. Realment tingueren lloc tots els actes que s’expliquen i l’ambientació, articles i/o objectes que us podeu trobar són reals. Una vegada acabada l’activitat, estarem encantats de conversar amb vosaltres sobre els fets i d’ensenyar-vos una petita exposició amb documents. La continuació de la història quatre dècades després sí que és ficció… o potser no?

 • Fa por, la història?

  El nostre Room Escape no és de por ni de terror. És una activitat 100% segura i dins de l’espai del joc no hi haurà ningú més que no sigui del vostre equip. El nostre objectiu no és espantar-vos en cap moment, si bé alguns dels enigmes i obstacles poden generar certa adrenalina!

 • Són segures les activitats d’aventura que em pugui trobar?

  Les proves que us trobareu han estat dissenyades per professionals i riggers del món dels esports d’aventura amb més de 25 anys d’experiència. S’han realitzat els testos suficients i després del pas de cada grup per l’Escape Room es comprova el seu estat per tal de garantir-ne la seguretat.

 • Què passa si durant l’activitat no em trobo bé o vull sortir?

  En tot moment estareu vigilats per un circuit de càmeres i micròfons, per la qual cosa si en algun moment us trobeu malament o voleu sortir només ho heu de comunicar i el Game Master us indicarà els passos a seguir. A més, en tot moment tindreu a la vostra disposició un botó que obre a l’instant la sortida d’emergència.

 • Hem de reservar per jugar-hi?

  Preferiblement, sí. D’aquesta manera us assegureu el dia i hora que voleu venir a jugar. Però si estàs per la plana de Vic i passes per les nostres instal·lacions, potser tens sort i hi ha un torn lliure!

 • Com arribar-hi

  Des de Barcelona: Agafeu la C-17 direcció Vic. Sense entrar a Vic preneu la C-25 (Eix Transversal) direcció Girona. Preneu la sortida 183 (Roda de Ter) i us incorporeu a la C-153. Després de creuar Roda de Ter i passar l’Esquirol/Sta Maria de Corcó (sense entrar al poble!) ens trobareu al km. 18,7 a la dreta: Les Comes.

  Des de Girona o Manresa: Agafem la C-25 (Eix Transversal) direcció Vic. Preneu la sortida 183 (Roda de Ter) i us incorporeu a la C-153. Després de creuar Roda de Ter i passar l’Esquirol/Sta Mª de Corcó (sense entrar al poble!) ens trobareu al km. 18,7 a la dreta: Les Comes.

  Coordenades GPS: N42°02’43 E02°22’41

 • Hem de ser puntuals?

  Sí. Cal ser puntuals per respectar els torns i horaris establerts. De fet, s’aconsella arribar al Parc d’Aventura 15-20 minuts abans de l’hora d’inici reservada per tal que pugueu preparar-vos amb la suficient antelació.

 • Què passa si arribem tard?

  Per tal de viure una experiència única i perfecta es necessita el temps complet de joc (60 minuts). Tot i així, si arribeu una mica tard podreu iniciar el joc igualment, però els minuts de retard seran descomptats del temps de joc.

 • Puc modificar o cancel·lar la meva reserva?

  Degut a la singular tipologia del nostre Room Escape i als horaris estipulats, no s’admeten cancel·lacions ni devolucions de la reserva una vegada realitzada. Com a ajuda, no obstant, s’ofereix la possibilitat de canviar la reserva de dia, sempre que s’avisi amb una antelació mínima de 5 dies.

 • Puc afegir un jugador més a última hora?

  Si ja has fet la reserva i finalment vol venir algú més, no hi ha cap problema. Una vegada arribeu, calcularem el preu i podreu abonar la diferència. Recordeu que només podreu ampliar el número de participants fins a un màxim de 5 persones.

 • I si falla un membre de l’equip?

  No passa res, podeu jugar sempre que sigueu un mínim de 2 persones per equip. I recordeu que sempre podeu substituir al membre que us hagi deixat “plantats”!

 • En quins idiomes s’hi pot jugar?

  S’hi pot jugar tant en català com en castellà. Seguim treballant per incloure més idiomes en el futur!

 • Hi ha armariets i lavabos?

  Abans d’iniciar l’activitat, podreu fer ús dels vestidors i lavabos del Parc d’Aventura i guardar totes les vostres coses als armariets. Dins el Room Escape no hi ha lavabo.

 • Es pot portar menjar?

  Òbviament, dins el Room Escape no és permès entrar menjar ni beguda. Abans i després de l’activitat sí que podreu gaudir del bar del Parc d’Aventura i fer uns beures mentre comenteu la jugada i va disminuint l’adrenalina. A més, al Parc d’Aventura hi ha un restaurant tipus braseria on dinar, no oblideu reservar taula!

 • Altres activitats

  A l’estar ubicat dins el Parc d’Aventura d’Anigami, podeu combinar l’Escape Room amb les demés activitats que s’hi ofereixen: tirolines, escalada, paintball, gimcanes “Humor Amarillo”, tir amb arc, granja i zona infantil, etc.

 • Es pot fer una reserva per regalar?

  Per suposat! Si desitges comprar una reserva per regal, només cal que ho indiquis a l’apartat observacions. Tindràs la possibilitat de realitzar una reserva sense indicar dia i hora, podent-ho fer més tard.

 • Ajuda’ns a mantenir el secret!

  No està permès fer fotos o vídeos dins el joc. A més, et demanem —i, si cal, et supliquem— que no expliquis res de l’experiència per tal que els altres grups puguin gaudir-la igual, sense tenir-ne informació prèvia.

 • Dret d’admissió

  Està reservat el dret d’admissió. La nostra activitat està pensada per a gent que vulgui passar-ho bé! No es permetrà l’accés a persones agressives i/o vestides amb roba que contingui símbols que incitin a la violència, el racisme o la xenofòbia. Tampoc s’admetran persones que es trobin sota l’efecte de l’alcohol i/o substàncies estupefaents.