RADIOACTIVE = ROOM ESCAPE + AVENTURA

HISTÒRIA

Fa gairebé 40 anys, potents multinacionals mineres investigaren la zona on ens trobem a la recerca de material per crear combustible radioactiu. Tenien la intenció de fer tot el que fos necessari per aconseguir el màxim de beneficis sense tenir en compte el medi natural i destrossant el paisatge. Sortosament, gràcies a la pressió popular, el projecte no s’acabà desenvolupant i abandonaren la cerca.

Recentment, però, s’ha detectat cert interès per reprendre el projecte i tot fa pensar que aquestes grans corporacions estan utilitzant les infraestructures i les investigacions realitzades en el passat per continuar amb la seva empresa. El territori torna a estar en perill.

Per salvar el medi natural de la zona, necessitem persones valentes que entrin en un dels antics búnquers que havien construït i aconsegueixin trobar i endur-se el projecte i les mostres necessàries.

Sereu els valents i valentes que us endinsareu a les instal·lacions d’aquestes multinacionals i recollireu el material necessari per aturar la barbaritat que pretenen portar a terme des de grans despatxos situats a milers de quilòmetres de la zona?

EL TERRITORI US NECESSITA!

QUÈ HE DE PORTAR?

RadioActive no és un Room Escape com un altre. Per aconseguir el nostre objectiu, serà necessària la combinació d’intel·ligència i esperit aventurer.

Ens transportarem en el temps i reviurem uns fets reals que van trasbalsar Osona fa 40 anys. Portar roba còmode i calçat esportiu resulta, doncs, imprescindible. A les nostres instal·lacions podreu disposar de vestuaris i armariets per si necessiteu canviar-vos.

LOCALITZACIÓ

Parc d’Aventura Anigami
Mas Les Comes
Crta. C-153, Km 18,7
08511 L’Esquirol, Barcelona
937 44 72 95
info@anigami.cat